Leasing calculator

лв.(lv.)
%
год.
лв.(lv.)

Каква трябва да е вашата кола според зодията ви

Каква трябва да е вашата кола според зодията ви

Щом звездите ни говорят кого да обичаме, с какъв цвят да се обличаме или с какви камъни да са бижутата ни, защо да не могат да ни кажат и какъв автомобил да си купим? За тези, които вярват в зодиакалните знаци и това, че те предопределят какви хора сме, както и за тези, които не вярват, но пък не могат да отрекат, че има няколко основни типа хора, е този списък.

Овен. Самоуверени, погълнати от самите себе си, овните са силни личности, които често са лидери и обичат да са център на внимание. Те обичат бързите скорости, не обичат да закъсняват, липсва им търпение и са много енергични, понякога дори и арогантни. Jeep Wrangler е много подходящо МПС за тях, защото допълнително затвърждава тяхната увереност. Най-добре колата да е червена, защото тази зодия е под знака на Марс.

Телец. Хората от тази зодия са стабилни, обичат удобствата и безопасността. Пресметливи са и на тях може да се разчита. Лесно предвидими и търпеливи, но понякога може да са инатливи. Обичат хубавите неща и за това най-добре би им паснал автомобил, известен с комфорта и безопасността си, като Subaru, Volvo или представител на BMW от трета серия. Венера казва цветът на колата да е зелен.

Близнаци. Те са любознателни и спонтанни авантюристи, които трудно стоят на едно място. Не обичат да са сами и лесно завързват разговори и приятелства. Не се вглеждат в детайлите, а гледат цялостното впечатление. За това и не е изненада, че на тях подхождат бързите спортни коли, които ловят окото. Chevrolet Corvette или Dodge Viper, с водещ сребрист или жълт цвят са отличен избор.18987582_803696383116001_1478465682_o

Рак.  По природа те са домошари, обичат уюта и стабилността на дома, както и компанията на семейството и любимите хора. Обичат да си фантазират, но що се отнася до важните неща в живота, са здраво стъпили на земята. От време на време обичат да изживяват вълнуващи приключения, след което пак се завръщат към сигурността на дома и семейството. Най-добрата кола за тях е бяло Audi A3 или А4, която спокойно може да събере цялото семейство и да му осигури безопасно пътуване.

Лъв. Не случайно в най-царската зодия са събрани самоуверени хора, лидери по природа, жадуващи да са център на внимание. За тях имиджът е всичко, те обичат да вземат най-скъпото и най-лъскавото, независимо от цената, така че всички да забележат тяхната поява. Що се отнася до автомобилите, на лъвовете подхождат спиращи погледа и дъха спортни коли с дързък дизайн като  Alfa Romeo 4C или Lamborghini. Цветът е злато, разбира се.

Дева. Хората от тази зодия са аналитични, с критично мислене и внимание към детайлите. Не рядко са направо перфекционисти. Същевременно не обичат да са център на вниманието и на събитията, обичат да остават по-встрани. Обичат да си доставят удоволствие и непрекъснато мислят как да подобрят нещата, което може да ги прави малко нервни на вид. Падат си по последните думи на техниката и за това за тях чудесни автомобили за тях електрическите Tesla Model S, които предлагат и много лукс отвътре. Изберете в кафяво или бежово.18985397_803696379782668_1588317891_n

Везни. Те все се колебаят и им е много трудно да вземат решение по какъвто и да е въпрос. Като хора естети, те непрекъснато търсят хармонията и баланса във всичко. Силно социални личности, те не обичат да са сами и все търсят компанията на големи групи хора. Обичат дейностите на открито и са склонни да правят компромиси в името на общото благо. Колата, която е идеална за тях е мини ван като Chrysler Town & Country, например. Той ще може да събере повече хора, така че да не са сами и да гарантира удобното им пътуване. Светло синьото е правилният цвят за колата на везните.

Скорпион. Обвити в тайни и мистерия, представителите на тази зодия изглеждат студени и спокойни, но отвътре са много страстни и енергични. Те са много силни личности и не обичат пасивните хора, освен това са страшно ревниви. Точно, както при тях не всичко се вижда на пръв поглед, така трябва да е и при автомобила, който карат. Ford Focus е перфектният избор за скорпионите. И при тях, както при овните, цветът се определя от Марс и е червен.

Стрелец. Това са хора идеалисти, волни и свободни и напълно спонтанни. Те са отворени и искрени, обичат да пътуват, това за тях е от огромно значение. Оптимисти са и не обичат да бъдат ограничавани. Наслаждават се на мига и не обичат да дълбаят в миналото или да гадаят бъдещето. Какво по-подходящо за тях от открита спортна кола, като Mazda MX-5 Miata или Saturn Sky. Те са бързи, дръзки и забавни за каране и разполагат с малко място за багаж, което им спестява ужаса по приготвянето му. Цветът на автомобила идва от Меркурий и трябва да е тъмно син.

Козирог. Практични натури, те са работяги и правят всичко, за да постигнат целите, които си поставят. Умът им е погълнат от мисли за работата и не се срамуват от това. За това не е изненада, че най-подходящият автомобил за тях е високопроходим, почти камион, изпълняващ функциите на товарен кон, способен на сериозна работа. Toyota Tacoma със здравия си дизайн е идеалното предложение. Цветът, разбира се, е черен.

Водолей. Хората от тази зодия винаги предпочитат да проправят своя собствена пътека, вместо да следват отъпкания път. Те правят това, което никой не очаква, бягат от традициите и създават нови. Индивидуалисти, понякога са дори ексцентрици. Чудесни за тях са малките и икономични коли в синьо-зелено като Smart или Fiat 500, също и хибриди като Toyota Prius.

Риби. Непоправими романтици и мечтатели, те са хора на изкуството – музиканти, художници, артисти. Живеят на ръба между реалността и въображението си. Склонни са да отлагат решаването на трудностите, като просто се отдадат на мечтаене. Често съчувстват на другите и се занимават с хуманитарни дейности. За тези мечтатели, загрижени за бъдещето на Земята, много подходящ автомобил е електрическият  Chevrolet Volt, който се зарежда просто с щепсел в контакта. Цветът на тяхната кола трябва да е като на морето.

Разпознахте ли се в описанията? А автомобилът ви отговаря ли на най-подходящия за вас? Ако не е такъв, побързайте да го смените и може да откриете, че някои дребни проблеми в живота ви просто ще изчезнат.

Вашият коментар